Instructional Design

Hoe kan u opleidings- en leerinitiatieven ontwerpen met meer leerimpact? Wij staan u bij in het ontwerpproces van A tot Z en staan u bij in het kiezen van de juiste learning tools en methodieken om een leertrajecten te ontwerpen die impact creëren voor uw medewerkers en organisatie. 
 

Waar kunnen wij u in ondersteunen? 

 • Klantgerichtheid bevorderen binnen uw organisatie
  Klantgerichtheid is meer dan een vaardigheid. Het gaat vooral om bewustwording, inzicht in de klantbehoefte(s) en de juiste mindset van uw medewerkers. Om dit te realiseren is slechts een opleiding 'Klantgerichtheid' onvoldoende. Wij begeleiden u in het analyseren van de huidige mate van klantgerichtheid en het opzetten van diverse leerinitiatieven, zowel on- als off-the-job, die afgestemd op uw noden en organisatie. 
   
 • Leiderschapstrajecten
  Leidinggevenden zijn de cultuurdragers van een organisatie. Het motiveren van medewerkers, het geven van feedback en het inzetten op de talenten van medewerkers zijn dan ook cruciale vaardigheden. De Opleidingscoach werkt samen met uw organisatie om een leiderschapstraject op maat te ontwikkelen. 
   
 • (Pre-)onboarding
  Wist u dat nieuwe medewerkers in de eerste 90 dagen beslissen of ze blijven in uw organisatie of niet? (Pre-)onboarding is dan ook essentieel om medewerkers te engageren en snel inzetbaar te maken binnen uw organisatie. Vanuit onze expertise kunnen wij begeleiden bij het ontwikkelen van onboardingstraject op maat van uw organisatie.
   
 • Compliance trainingen
  De meeste organisaties die te maken hebben met regels en wetgeving ontkomen niet aan compliance trainingen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid, privacy wetgeving, etc. Hoe kan je door diverse leer- en werkvormen er niet alleen voor zorgen dat je medewerkers hiervan kennis hebben maar het ook daadwerkelijk toepassen? En hoe kan je d.m.v. performance support het geleerde bestendigen in het werkveld? Wij begeleiden u in het (her)ontwerpen van compliance trainingen met impact! 
   
 • ...  

Getuigenissen

Bekaert Deslee

Bekaert Deslee

Bekaert Deslee

Strategisch L&D-ondersteuning

...
Lees meer  
La bellle maison

La bellle maison

La bellle maison

La Belle Maison is het snelst...

Lees meer  
Provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen

In vergelijking met andere...

Lees meer  
Securitas

Securitas

Securitas

Securitas Training nv is een...

Lees meer  
Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
26
sep
Strategisch aan de slag met een interne academie

Het opzetten van een interne academie is niet louter een...

08
aug
Must reads voor elke L&D professional

Als leergierige L&D professionals houden we van boeken die de...

11
jun
INTERVIEW WITH PATTI SHANK: MANAGING MEMORY FOR DEEPER LEARNING

Patti Shank is a workplace learning expert, instructional...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.