HILL studiedag

Studiedagen HILL voor onderwijs en bedrijfsleven, georganiseerd door SBO 

HILL studiedag

Opleiden is uitdagend! Er is heel wat nodig om een goed opleidingsprogramma neer te zetten dat ‘joy of learning’ uitstraalt en gekenmerkt wordt door teamwerk, vertrouwen in anderen, een bepaalde ‘lerende’ mindset, positieve energie etc. High Impact Learning bundelt deze aspecten in een hands-on model. 

 

  • Programma
  • Trainers
  • Praktisch

De afgelopen 20 jaar hebben veel opleidingsprogramma’s behoorlijke ontwikkelingen doorgemaakt. Soms tot schitterende programma’s, waarin opleiders en lerenden op een briljante wijze samen leren, energie aanstekelijk werkt en waar men het plezier van leren weer ervaart.

Soms blijven opleidingsprogramma’s echter doodsaai en staat enkel de overdracht van boekenkennis centraal. In dit geval stopt de lerende energie in het omgaan met zijn of haar demotivatie, van een leerproces is nauwelijks sprake…

Wanneer we deze twee uitersten zien vragen we ons af: Waarom is niet iedereen in staat tot het vormgeven van opleidingsprogramma’s waarin met plezier, efficiëntie en impact wordt geleerd?

Daarom organiseren we ieder jaar een High Impact Learning studiedag, waarop we inzoomen op hoe we nog meer werk kunnen maken van High Impact Learning.

Door Filip Dochy, Wibran Dochy en Mien Segers, dé bedenkers van het High impact learning model.

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte.

Blijf op de hoogteWil je op de hoogte blijven van alle HILL-nieuwtjes? Maak je lid van onze HILL-community!
22
jun
High Impact Learning in bedrijfscontext

“Actie & kennisdeling” is één van de ...

25
mei
Top 10 Tools voor leren en samenwerken

Vorig jaar maakten wij een oplijsting van onze favoriete én ...

21
apr
The Learning Conversation

Een learning conversation is een gesprek waarin samen met een...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.