Marleen Vanderschueren

Head of Staff

Marleen staat als Head of Staff in voor het OC-team en de interne ondersteunende diensten. Marleen Vanderschueren heeft een drive/passie voor de ontwikkeling van mensen/people en voor het delen van kennis. Zij heeft een ruime ervaring als manager en directielid, zowel in profit als in non-profit organisaties, in verschillende diensten en nam ze vaak nieuwe projecten op.

De laatste jaren is ze voornamelijk in HR(D) aan de slag, waarbij ze focust op het belang van de cijfermatige kant van HR, in combinatie met goede people-skills.

Ze deelt graag de inzichten die ze heeft op het leidinggeven en op de ontwikkeling van de teamleden vanuit haar eigen ervaring en mensenkennis. Binnen de projecten bij De Opleidingscoach legt zij op een pragmatische en creatieve manier de link tussen de business, HR en L&D.

Bovendien weet zij als geen ander, de juiste talenten in te zetten in de voor hun en de organisatie meest effectieve rol. Als gecertificeerd LIFO-trainer werkt Marleen steeds vanuit de sterktes en kracht van mensen om samen iets in beweging te zetten en te realiseren.

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
31
jul
L&D Professional in de kijker: Ning De Baere

Ning is topstarter en Learning Community Manager bij Planet...

09
jul
Interview with Julie Dirksen: Learner Design for Behavior Change

Julie Dirksen is a well-known learning strategy consultant,...

21
jun
3 tips om uw medewerkers future proof te maken

Niemand die er nog aan twijfelt dat nieuwe digitale concepten en...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.