Merel Barendsen
Learning & Development consultant

Merel staat in voor advies en het ontwerp van opleidingen en leertrajecten. 

Als opleidingskundige is Merel helemaal thuis in pedagogische thema’s zoals High Impact Learning, informeel leren en de invloed van een leercultuur om beide te bevorderen. 

Vanuit haar visie dat L&D verder moet durven kijken dan enkel het opleidingsluik, begeleidt ze organisaties om een context voor leren op de werkvloer te ontwikkelen, waarin kennisdeling en -borging centraal staan. Om meer bewustwording te creëren rond het belang van levenslang leren maakt ze gebruik van mechanieken vanuit de marketingwereld. Dit maakt haar een excellente partner in het ontwerpen en uitvoeren van leercampagnes.

Als trainer weet Merel met haar creativiteit en nieuwsgierigheid als geen ander om anderen in beweging te krijgen. Ze staat gekend om haar interactieve aanpak waarbij ze steeds de vertaalslag naar de praktijk legt.

Tot slot is Merel sinds 2017 gecertificeerd als yoga docente, met als missie om meer mindfulness en veerkracht in het bedrijfsleven te brengen.

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
25
mei
Top 10 Tools voor leren en samenwerken

Vorig jaar maakten wij een oplijsting van onze favoriete én ...

21
apr
The Learning Conversation

Een learning conversation is een gesprek waarin samen met een...

25
mrt
De kracht van content curatie voor L&D

Tussen het moment van de leernood en de effectieve oplossing gaan...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.