L&D World Café & Happy Hour

Een uitstekende manier om contact te leggen met andere L&D professionals en met praktische en interessante ideeën naar huis te gaan.

Startdatum: 05/02/19

inschrijven 

L&D World Café & Happy Hour

De Opleidingscoach is gestart met het L&D World Café omdat we zien dat de L&D professional er dikwijls alleen voor staat wat betreft het leren en opleiden van medewerkers. Daar bovenop staan L&D professionals voor tal van nieuwe L&D-vraagstukken zoals het opzetten van een L&D strategie, een nieuw LMS-systemen implementeren, sociaal leren faciliteren ten tijde van home working, etc. 

Het L&D World Café is een gezellige en laagdrempelige manier om in contact te komen met andere L&D-professionals die voor gelijkaardige uitdagingen staan. Door middel van onze interactieve en dynamische werkvorm nodigen we jullie uit om ervaringen te delen en samen nieuwe ideëen en inzichten op te doen. 

 • Programma
 • Leervorm
 • Trainers
 • Praktisch

De avond bestaat uit twee delen: 

 • Het L&D World Café waarin er in kleine groepjes kennis en ideëen worden uitgewisseld rond verschillende L&D vraagstukken en thema's. Je kan na je inschrijving een vraag of thema aanvragen waarrond gewerkt kan worden. 
 • Aansluitend nodigen we iedereen uit voor onze Happy Hour om gezellig te kunnen napraten en netwerken met andere L&D-professionals. 

U kan ervoor opteren om deel te nemen aan de hele avond of enkel aan te sluiten bij het Happy Hour voor een drankje en een gezellige babbel. 

 

 

 

Tijdens de World Café- werkvorm wordt er telkens in kleine groepjes kennis uitgewisseld over verschillende L&D topics. Door middel van een doorschuifsysteem kunnen de verschillende groepjes verder bouwen op elkaars ervaringen en tot innovatieve ideeën te komen.

Sta jij voor een specifiek L&D-vraagstuk? Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin de mogelijkheid om je vraag te stellen of een specifiek L&D-thema aan te vragen. Tijdens het World Café gaan we samen op zoek naar antwoorden, tips & tricks en nieuwe inzichten. 

De L&D-World Café zal gefaciliteerd worden door:

 • Merel Barendsen, Learning & Development consultant
 • Els Minner, Learning & Development consultant & Managing Director bij De Opleidingscoach 

De eerste editie van het L&D-World Café & Happy Hour gaat door in Het Rekreatief, Wilrijk op 5/02/19.

U kan kiezen uit twee opties: 

Optie 1:

 • Deelname aan L&D World Café + Happy Hour aan de prijs van €85 per persoon (excl. BTW) 
  • Ontvangst vanaf 17u00 (versnapering inbegrepen) 
  • Start World Café om 17u30
  • Aansluitend Happy Hour en netwerking vanaf 19u00 

Optie 2: 

 • Deelname aan Happy Hour aan de prijs van €30 per persoon (excl. BTW) 
  • Ontvangst vanaf 19u00 voor een drankje en gezellige babbel 

Gelieve bij inschrijving aan te geven in het veld "Opmerkingen" of u zich wenst in te schrijven voor optie 1 (World Café + Happy Hour) of optie 2 (enkel Happy Hour).

Als VOV lid geniet u bij 'optie 1' van 15% korting. Gelieve bij inschrijving in het opmerkingsveld dit aan te geven door de promocode: 'Optie 1 VOVkorting'.

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
11
dec
Werkinstructies en informeel leren: van leren naar presteren

Zowat iedereen in een organisatie komt weleens in aanraking met...

19
nov
Keuze van een Learning Management System: hoe begin ik eraan?

De keuze van een LMS is een moeilijke en tijdsintensieve...

08
nov
KdG Hogeschool op weg naar High Impact Learning that Lasts

Els Minner van De Opleidingscoach was te gast bij de KdG...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.