Nadine Poppe
Head of Operations

Nadine is Head of Operations en Life en Talentencoach voor De Opleidingscoach en Het Talentenhuis.

 

Nadine haar carrièrepad loopt door verschillende grote internationale organisaties in meerdere functies en rollen van Executive Secretary CCO, Accountmanager naar Program manager & coach Global Leadership Skills.  Haar ervaring die ze in verschillende sectoren heeft opgedaan, maakt dat ze haar expertise kan inzetten door elke opportuniteit naar een hoger rendement te detecteren en de vertaalslag naar efficiënter werken te maken.

 

Haar motto “People are the fuel and engine of any organization” in combinatie met haar passie voor coaching maakt dat ze door haar authenticiteit van nature een context creëert van vertrouwen en veiligheid.

Haar gedrevenheid om in ieder van ons de beste versie van zichzelf naar boven te brengen maakt haar een positief geëngageerde motivator. Open, constructieve communicatie staan voorop om met inzicht en tools doelstellingen van de coachee scherp te stellen en te behalen.

 

In alles wat Nadine doet staat de mens centraal. In haar empathische aanpak en samenwerking met collega’s en coachees gaat ze samen met hen op zoek naar het verborgen potentieel dat in ieder van ons zit en wacht om ontdekt te worden.

Connecteer met Nadine via Linkedin.

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
01
okt
Jezelf en je medewerkers ontwikkelen: a never ending story

Sofie zet mee haar schouders onder levenslang leren. In deze blog...

10
jun
THINKING BIG ABOUT THE ROLE OF LEARNING IN ORGANIZATIONS: A conversation with Nigel Paine

Nigel Paine is a workplace learning expert and a change-focused...

31
mrt
Me-time: creëer preventief draagkracht voor stressvolle situaties.

Coaching is een krachtige manier om medewerkers in beweging te...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.