Disclaimer

Disclaimer

Op het gebruik van deze website www.opleidingscoach.be zijn volgende gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

De Opleidingscoach (een dienst van ‘room without a roof bvba’) streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat De Opleidingscoach niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De informatie op de webstie is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van een advies.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De Opleidingscoach aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voorstvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het ontvangen en verzenden van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen De Opleidingscoach en de gebruiker van de website ontstaan.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties, meldingen en posts zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendommen. Niets uit deze publicaties, meldingen en posts mag op welke manier ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier gebruikt en openbaar gemaakt worden, zonder daar vooraf schriftelijk toestemming voor gekregen te hebben van De Opleidingscoach.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. De Opleidingscoach heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of de inhoud ervan. De Opleidingscoach aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

E-mail

De Opleidingscoach garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s.


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.