Great@Work by De Opleidingscoach

De juiste context voor de beste versie van jezelf. 


Power skills voor bevlogen en energieke medewerkers.

Power skills voor bevlogen en energieke medewerkers.
Vandaag én morgen.

Als leidinggevenden en medewerkers handvaten krijgen waardoor ze elke dag positief en met goesting aan de slag gaan, dan heeft dit een grote impact. Niet alleen op hen zelf, maar ook op de organisatie. 

Great@work biedt de context waarin iedere medewerker de beste versie van zichzelf kan zijn. Elke organisatie heeft er belang bij dat medewerkers zich ‘great@work’ voelen. 

Bedrijven met ‘greatness’@work, creëren hiervoor de juiste context: een cultuur waarin medewerkers zich ondersteund en versterkt voelen om continu bij te leren, initiatief en verantwoordelijkheid op te nemen. Een omgeving waar goed leiderschap, een toekomstgerichte werkorganisatie en evenwichtige balans centraal staan.

Great@Work is een concept van De Opleidingscoach. Samen met ons partnerbedrijf Het Talentenhuis bieden we een geïntegreerde aanpak om organisaties naar een hoger niveau te tillen op vlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. 

Volg onze Great@Work activiteiten via linkedin of facebook en schrijf in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze initiatieven.Great@Work organisatie

Great@Work organisatie

Als organisatie draag je de eindverantwoordelijkheid om de juiste context en structuur te creëren voor Great@work. Hoe zorg je voor die 'Great@work®'-cultuur?

Great@Work leiderschap

Great@Work leiderschap

Op korte tijd werden duizenden mensen uit een waaier van sectoren gevraagd om anders te gaan samenwerken. Dit vraagt om een nieuwe en andere aanpak in leidinggeven.  

Great@Work medewerker

Great@Work medewerker

Je ‘Great@work’ voelen staat gelijk aan je als individu krachtig voelen, weerbaar zijn voor de toekomst en goesting hebben om vooruit te gaan, ook in een onzekere context. Great@Work opleidingen

Leermindset als hefboom voor meer #leergoesting

Van leergoesting naar leercultuur

15/10/2024


Plan een verkennend gesprek


Plan een verkennend gesprek:


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!

Ook zij kiezen voor de Opleidingscoach

23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.