Great@Work by De Opleidingscoach

De juiste context voor de beste versie van jezelf. 


Power skills voor bevlogen en energieke medewerkers.

Power skills voor bevlogen en energieke medewerkers.
Vandaag én morgen.

Als leidinggevenden en medewerkers handvaten krijgen waardoor ze elke dag positief en met goesting aan de slag gaan, dan heeft dit een grote impact. Niet alleen op hen zelf, maar ook op de organisatie. 

Great@work biedt de context waarin iedere medewerker de beste versie van zichzelf kan zijn. Elke organisatie heeft er belang bij dat medewerkers zich ‘great@work’ voelen. 

Bedrijven met ‘greatness’@work, creëren hiervoor de juiste context: een cultuur waarin medewerkers zich ondersteund en versterkt voelen om continu bij te leren, initiatief en verantwoordelijkheid op te nemen. Een omgeving waar goed leiderschap, een toekomstgerichte werkorganisatie en evenwichtige balans centraal staan.

Great@Work is een concept van De Opleidingscoach. Samen met ons partnerbedrijf Het Talentenhuis bieden we een geïntegreerde aanpak om organisaties naar een hoger niveau te tillen op vlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. 

Volg onze Great@Work activiteiten via linkedin of facebook en schrijf in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze initiatieven.Great@Work organisatie

Great@Work organisatie

Als organisatie draag je de eindverantwoordelijkheid om de juiste context en structuur te creëren voor Great@work. Hoe zorg je voor die 'Great@work®'-cultuur?

Great@Work leiderschap

Great@Work leiderschap

Op korte tijd werden duizenden mensen uit een waaier van sectoren gevraagd om anders te gaan samenwerken. Dit vraagt om een nieuwe en andere aanpak in leidinggeven.  

Great@Work medewerker

Great@Work medewerker

Je ‘Great@work’ voelen staat gelijk aan je als individu krachtig voelen, weerbaar zijn voor de toekomst en goesting hebben om vooruit te gaan, ook in een onzekere context. Great@Work opleidingen

Webinar: een introductie in groeimindset

Actief werken aan een positieve mindset

Volgende editie: wordt opnieuw ingepland

Workshop: Groeimindset als motor voor wendbaarheid

Groeimindset tilt organisaties over een crisis

26/01/2022 29/03/2022 09/05/2022 08/09/2022 17/11/2022


Plan een verkennend gesprek


Plan een verkennend gesprek:


Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!

Ook zij kiezen voor de Opleidingscoach

01
okt
Jezelf en je medewerkers ontwikkelen: a never ending story

Sofie zet mee haar schouders onder levenslang leren. In deze blog...

10
jun
THINKING BIG ABOUT THE ROLE OF LEARNING IN ORGANIZATIONS: A conversation with Nigel Paine

Nigel Paine is a workplace learning expert and a change-focused...

31
mrt
Me-time: creëer preventief draagkracht voor stressvolle situaties.

Coaching is een krachtige manier om medewerkers in beweging te...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.