High Impact Learning that Lasts

Het HILL-model bestaat uit 7 bouwstenen om meer leerimpact te creëren en is op basis van wetenschappelijk onderzoek ontworpen door Prof dr. Filip Dochy en Prof. dr. Mien Segers. 

Het model reikt principes aan die zorgen voor een hoger rendement, lagere uitval en optimale transfer naar de reële werkcontext.  

De Opleidingscoach biedt in exclusieve samenwerking met Prof. Filip Dochy en Prof. Mien Segers een breed aanbod aan opleidingen, worklabs en coaching om de principes van het High Impact Learning that Lasts (HILL-model) te implementeren.

Bekijk hieronder ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan op maat van uw organisatie. 

 

Ondanks de afstand, blijven we nog steeds heel erg dichtbij!

Onze classroom-trainingen kunnen momenteel niet doorgaan omwille van de Corona-maatregelen. Virtuele opleidingen en advies vanop afstand kunnen nog wel! Stel ons al jouw vragen rond HILL-implementatie, HILL-proof maken van uw programma's & het begeleiden van uw trainers/docenten tot HILL-expert via learning.conversations@opleidingscoach.be en wij connecteren graag en gratis met jou. Meer info      

 

High Impact Learning that Lasts

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
25
mrt
De kracht van content curatie voor L&D

Tussen het moment van de leernood en de effectieve oplossing gaan...

19
feb
Pre- & Onboarding met duurzaam resultaat

Alles wat je wilt weten over het organiseren, faciliteren en...

27
jan
L&D meets ADKAR

Wat is de rol van L&D binnen veranderingstrajecten? Hoe komt...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.