Loading...

Veilige opleidingen mét rendement

Vanuit onze wetenschappelijk onderbouwde expertise kiezen we bewust voor bepaalde werkvormen. De Corona-situatie leerde ons om vooral online te werken, maar ook in dat geval kiezen we steeds bewust voor een rendementsvolle opbouw. 

Voor onze opleidingen en workshops die offline doorgaan laten we telkens een vastgelegd aantal deelnemers per groep toe. Dit garandeert het optimale leerrendement, en (in het kader van de Corona-barometer) tegelijk ook jouw veiligheid als deelnemer omdat we de social distancing maatregelen zonder problemen kunnen naleven.

Ook voor online trajecten kiezen we er in bepaalde gevallen voor om een beperkt aantal deelnemers toe te laten, zodat het leren van en met elkaar zo optimaal mogelijk kan verlopen. 

Heb je toch nog een vraag of wens je één van onze opleidingen online en/of in-company aan te bieden, aarzel dan niet om ons te contacteren


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

09
mrt
Commotie rond opleidingsplannen: hoe ervaren organisaties de verplichtingen van de arbeidsdeal?

Het is geen geheim dat niet alle organisaties even enthousiast...

27
jun
Ook De Opleidingscoach gaat (terug) naar school

“Scholen en bedrijven staan voor gelijkaardige uitdagingen:...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.