Business Game Levenslang leren - Launch Party!

Leren was nog nooit zo fun en feestelijk! Launch party!

Volgende edities :

19/10/2023
Mechelen

Business Game Levenslang leren - Launch Party!

Room without a Roof en De Opleidingscoach gingen een uitdaging aan: leergoesting in élke context aanwakkeren. We sloegen de handen in elkaar met Way2Play en lanceren met trots onze Fun In A Box: Levenslang Leren. Dankzij 4 micro-spellen schenk je op een actieve, creatieve en reflectieve manier aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen jouw organisatie. Nodig medewerkers uit om hun ontwikkeling in eigen handen nemen door de spellen te spelen tijdens een teammoment, vergadering of training. 

Tijdens deze officiële Launch Party toveren we ons L&D café om in een feestelijke aangelegenheid. Wees er als één van de eerste L&D-professionals bij om het game en haar toepassingsmogelijkheden te leren kennen. 

Tijd om die leercultuur leven in te blazen? Dan is dit game dé tool die niet kan ontbreken in jouw actieplan.

Wist je trouwens dat je ook een certifiëring kan behalen om het game zelf te kunnen faciliteren? Lees er meer over via deze link.

 

 • Programma
 • Doelgroep
 • Praktisch

Tijdens deze speciale editie van ons L&D Café ontdek je onze gloednieuwe Fun In A Box spelenderwijs. Het Business Game Levenslang leren bestaat uit 4 subgames. Je krijgt een demo van de 4 subgames en gaat naar huis met tips & tricks om deze effectief in te zetten in jouw organisatie.

 

We houden onze gewoonlijke L&D Café formule aan: je krijgt de kans om in kleine groepjes te brainstormen en na afloop kan je gezellig napraten tijdens het feestelijk Happy Hour.

 • 13u00: Introductie “Fun in a box: levenslang leren” 
 • 13u15: Ontdek en ervaar de 4 spellen spelenderwijs
 • 14u30: Tips & tricks om deze spellen in te zetten in jouw team en organisatie
 • 15u30: Happy hour

 

 • HR- en L&D-professionals
 • Teamleiders
 • Managers

Werk je als zelfstandig consultant? Of ben je zelfstandig trainer? Dan verwelkomen we je graag op onze facilitator webinar. Meer info.

Deze feestelijke editie van het L&D Café gaat door in de inspirerende ruimtes van Technopolis op 19/10/2023 van 13u tot 16u

Het aantal plaatsen is deze keer beperkt tot 50 deelnemers. Wees er dus snel bij om in te schrijven!

 

Om deel te nemen, kan je kiezen uit 2 opties:

 • Je kiest voor een abonnementsformule(*) van 750 euro (excl. BTW) en kan aan een gereduceerd tarief deelnemen aan deze launch party en 4 daaropvolgende L&D café's. Eén deelname kost je in dit geval 150 euro (excl BTW).
 • Je schrijft enkel in voor deze Launch Party en betaalt 205 euro (excl BTW) voor 1 deelname. 

 

(*) Het abonnement is één jaar geldig en organisatie gebonden. Indien je zelf niet aanwezig kan zijn, kan je je laten vervangen door een collega. Inschrijven voor de abonnementsformule kan door in te schrijven op de eerste datum waarop je aanwezig wenst te zijn, en in het opmerkingenveld de 4 andere data van jouw keuze mee te geven.

Alle praktische info over de L&D-café's kan je hier vinden.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

09
mrt
Commotie rond opleidingsplannen: hoe ervaren organisaties de verplichtingen van de arbeidsdeal?

Het is geen geheim dat niet alle organisaties even enthousiast...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.