Me-time, een echte eye-opener!

Afgelopen maand nam een training advisor bewust me-time; tijd om haar eigen talenten te leren kennen, herkennen en inzetten in de juiste context. Dat was een verrijking van zowel haar persoonlijke als professionele leven:

“Tijdens de sessies beantwoordde ik ‘rake’ vragen in een zeer open en vertrouwelijke sfeer. Mede dankzij mijn coach Nadine wist ik te antwoorden op moeilijke vragen en werden onzekerheden en angsten door middel van ‘omdenken’ vanuit een ander perspectief bekeken.

Heel sterk en bewonderenswaardig, de manier waarop Nadine een omgeving weet te creëren waarin je jouw eigen talenten ontdekt – een eye-opener! Ik heb samen met haar mijn eigen pad getekend en ik ben ervan overtuigd dat ik – ongeacht waar het eindpunt ook ligt of wat dat einddoel ook is – niet meer van dat pad zal afstappen. Ik blijf graag in mijn kracht, wil mijn talenten zien en vooral inzetten.

Dat maakt mij happy; het tovert letterlijk een glans op mijn gezicht en ik krijg er energie van.

De momenten waarop ik dreig terug in mijn angst of onzekerheid te vervallen, zijn ook nog wel aanwezig. Op die momenten staat de quote ‘dat lukt mij nu NOG niet’ op mijn netvlies gebrand.

Aan jezelf werken, jezelf willen verrijken… dat is jezelf Me-Time gunnen.”

Interesse? Geef jezelf of een van je medewerkers een veerkrachtige boost met het Me-time pakket, in samenwerking met de coaches van Het Talentenhuis.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.