All-round

De Opleidingscoach onderscheidt zich als L&D partner door het totaalpakket dat we aanbieden. Als u voor ons kiest, kiest u voor een volwaardige "allround" partner die de nodige expertise in huis heeft op vlak van L&D. Wij zijn geen ad hoc opleider of leverancier maar bieden alles wat verband houdt met L&D. Wij werken systeem- en tool-onafhankelijk waardoor we een zo breed mogelijke dienstverlening kunnen bieden.

Van "docent" naar "facilitator"

De Opleidingscoach stapt af van het feit dat opleidingen en trainingen ontworpen zijn vanuit het standpunt van de docent. Trainingen en opleidingen zijn vaak ‘op maat’ maar blijven een vrij standaard “expert vs. deelnemers” verhouding vertonen. Wij ontwerpen daarentegen vanuit de noden van de lerende en werken evidence based. Hierin treedt de docent/trainer vaak op als facilitator/coach.

Partner

Onze aanpak is een proces van co-creatie waarbij we samen werken naar een oplossing dat het beste aansluit bij uw noden. Met onze jarenlange ervaring in verscheidene organisaties (e.g. beveiliging, energie, bouw, etc.) weten wij als geen ander hoe wij uw organisatie kunnen begeleiden zodat uw investering in leren rendeert. Als partner gaan onze consultants samen met u op zoek naar de meest effectieve en efficiënte leeroplossingen binnen uw organisatie.

Business impact

L&D en ‘de business’ werken vaak naast elkaar en niet mét elkaar. Bovendien blijven leidinggevenden blijven tekort schieten in het begeleiden en actief laten ontwikkelen van hun medewerkers, én medewerkers nemen weinig zelf initiatief in hun persoonlijke ontwikkeling. Een duidelijke visie en context om de realisatie van een die visie te faciliteren, zijn de sleutelelementen voor een lerende organisatie.

Ontdek hoe De Opleidingscoach u kan ondersteunen.

Als zelfsturende organisatie van gespecialiseerde consultants, kunnen wij snel schakelen en flexibel inspelen op uw vragen. Alle opties kunnen (deels) ter plaatse of (deels) vanop afstand worden uitgevoerd. Aangezien we zelf sterk geloven in het inzetten op talent, bekijken we steeds samen met u welke consultant(s) het beste antwoord op uw vraag kan bieden. 


Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
26
sep
Strategisch aan de slag met een interne academie

Het opzetten van een interne academie is niet louter een...

08
aug
Must reads voor elke L&D professional

Als leergierige L&D professionals houden we van boeken die de...

11
jun
INTERVIEW WITH PATTI SHANK: MANAGING MEMORY FOR DEEPER LEARNING

Patti Shank is a workplace learning expert, instructional...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.