Onze aanpak

Onze aanpak

De Opleidingscoach onderscheidt zich als L&D partner door het totaalpakket dat we aanbieden. Als u voor ons kiest, kiest u voor een volwaardige "allround" partner die de nodige expertise in huis heeft op vlak van L&D. Wij zijn geen ad hoc opleider of leverancier maar bieden alles wat verband houdt met L&D. 

“De Opleidingscoach: uw allround L&D partner” 

U kan rekenen op een partner die uw vragen rond leren en ontwikkelen ter harte neemt. Onze aanpak is een proces van co-creatie waarbij we samen werken naar een oplossing dat het beste aansluit bij uw noden. Onze consultants kunnen gericht adviseren vanuit hun L&D expertise bij de formulering en implementatie van concrete actiepunten. Met onze jarenlange ervaring in verscheidene organisaties (e.g. beveiliging, energie, bouw, etc.) weten wij als geen ander hoe wij uw organisatie kunnen begeleiden zodat uw investering in leren rendeert. 

Als partner gaan wij samen met u op zoek naar de meest effectieve en efficiënte leeroplossingen binnen uw organisatie.

Ontdek hoe De Opleidingscoach u kan ondersteunen.

Doordat wij een zelfsturende organisatie van gespecialiseerde consultants zijn, kunnen wij snel schakelen en flexibel inspelen op uw vragen. Alle opties kunnen (deels) ter plaatse of (deels) vanop afstand worden uitgevoerd. Aangezien we zelf sterk geloven in het inzetten op talent, bekijken we steeds samen met u welke consultant(s) het beste antwoord op uw vraag kan bieden. 
 


Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
11
dec
Werkinstructies en informeel leren: van leren naar presteren

Zowat iedereen in een organisatie komt weleens in aanraking met...

19
nov
Keuze van een Learning Management System: hoe begin ik eraan?

De keuze van een LMS is een moeilijke en tijdsintensieve...

08
nov
KdG Hogeschool op weg naar High Impact Learning that Lasts

Els Minner van De Opleidingscoach was te gast bij de KdG...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.