All-round

Wanneer je voor ons kiest, kies je voor een volwaardige 'allround' partner die de nodige expertise in huis heeft op vlak van L&D. Wij zijn geen ad hoc opleider of leverancier maar bieden alles wat verband houdt met L&D. Wij werken systeem- en tool-onafhankelijk waardoor we een zo breed mogelijke dienstverlening kunnen bieden.

Innovatief

Een innovatief idee hoeft niet gelijk te zijn aan 'de nieuwste trend'. Wij benaderen uitdagingen op een creatieve en kritische manier en creëren vernieuwende oplossingen die werken. We kijken voorbij de hypes naar wat echt telt: doordachte en doelgerichte initiatieven. 

Leren centraal

Leren vindt niet altijd plaats in een opleiding en opleiding is lang niet het enige middel om mensen te laten leren. Krachtige leeromgevingen brengen opleiding en leren samen. Daarom stappen we af van het feit dat opleidingen ontworpen zijn vanuit het standpunt van de docent en met een standaard 'expert vs. deelnemers' verhouding. Wij nodigen de lerende mee uit aan de ontwerptafel en ondersteunen de docent/trainer om op te treden als facilitator/coach. Zo staan de noden van de lerende pas écht centraal.

Community gedreven 

Onze aanpak is een proces van co-creatie waarbij we samen werken naar een oplossing die het beste aansluit bij jouw noden. Met onze jarenlange ervaring in verscheidene organisaties (zoals beveiliging, energie, bouw, ...) weten wij als geen ander hoe wij jouw organisatie kunnen begeleiden zodat jouw investering in leren rendeert. Als partner gaan onze consultants samen met jou op zoek naar de meest effectieve en efficiënte leeroplossingen binnen jouw organisatie. Daarnaast bieden we elke L&D professional netwerkmomenten en professionalisering via ons unieke L&D-activiteitenaanbod.

Een visie die leeft

L&D en ‘de business’ werken vaak naast elkaar en niet mét elkaar. Bovendien blijven leidinggevenden tekort schieten in het begeleiden en actief laten ontwikkelen van hun medewerkers, én medewerkers nemen weinig zelf initiatief in hun persoonlijke ontwikkeling. Een duidelijke visie en context om de realisatie van die visie te faciliteren, zijn de sleutelelementen voor een lerende organisatie. De Opleidingscoach definieert die visie samen met jouw team.


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.