Tina Van den Breede
L&D Consultant

Tina heeft een grote interesse in alles wat met persoonlijke groei en ontwikkeling te maken heeft. Ze is ervan overtuigd dat mensen die ondersteund worden om in hun kracht te staan, openbloeien. Vanuit haar bedrijfspsychologische achtergrond helpt ze bedrijven bij al hun leeruitdagingen. Ze zet haar enthousiasme in om hen te ondersteunen in het creëren van een context waarin mensen de kansen krijgen om te groeien. Ze gaat hierbij steevast op zoek naar de concrete onderliggende vraag om zo een passende aanpak te kunnen bieden, op maat van de klant.

Naast de rol van L&D consultant zet Tina haar organisatorische en coördinerende skills in als L&D officer binnen Room Without a roof, de overkoepelende organisatie van o.a. De Opleidingscoach.

Maak kennis met Tina.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
27
jun
Ook De Opleidingscoach gaat (terug) naar school

“Scholen en bedrijven staan voor gelijkaardige uitdagingen:...

23
mei
High Impact Learning in bedrijfscontext: urgentie

“Urgentie” is één van de 7 bouwstenen...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.