Werken bij

Werken bij

Onze waarden

  • Respect
  • Open minded
  • Do more than they expect
  • Verantwoordelijkheid
  • Vertrouwen

 

Onze interne visie op leren

Bij De Opleidingscoach creëren we een context waarin leren van en met elkaar gestimuleerd en gefaciliteerd wordt. We werken daarom steeds vanuit een talentgedreven aanpak.  

We kijken naar leren als naar een natuurlijk en spontaan gebeuren, dat zoveel als mogelijk ruimte krijgt binnen de dagelijkse manier van werken.  

Leren gebeurt voornamelijk tijdens het werk (continu en dus niet enkel tijdens een formeel moment), alsook tijdens informele momenten. We werken met een structuur die ervoor zorgt dat just-in-time leren mogelijk is.  

Formele leermomenten worden ingepland op vraag van de medewerker en in die vorm georganiseerd die zowel voor de organisatie als voor de medewerker de meest aangewezen aanpak is.  

Onze medewerkers zijn, ondersteund door hun talentencoach en leidinggevende, zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling en professionalisering.  

 

Werken bij De Opleidingscoach

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s:

Wil je graag bij De Opleidingscoach werken? Bezorg ons dan je motivatie en L&D-ambitie via info@opleidingscoach.be.

Ook freelance L&D-consultants en/of trainers zijn welkom. De collega’s van onze freelance pool doorlopen (net zoals onze interne collega’s) altijd een begeleidingstraject bij ons.

Wil je dus in aanmerking komen om in opdracht van De Opleidingscoach te werken? Bekijk dan zeker ons Jaarbegeleidingstraject. We kijken alvast uit naar je aanmelding!


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
27
jun
Ook De Opleidingscoach gaat (terug) naar school

“Scholen en bedrijven staan voor gelijkaardige uitdagingen:...

23
mei
High Impact Learning in bedrijfscontext: urgentie

“Urgentie” is één van de 7 bouwstenen...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.