Werken bij

Werken bij

Onze waarden

  • Respect
  • Open minded
  • Do more than they expect
  • Verantwoordelijkheid
  • Vertrouwen

 

Onze interne visie op leren

Bij De Opleidingscoach creëren we een context waarin leren van en met elkaar gestimuleerd en gefaciliteerd wordt. We werken daarom steeds vanuit een talentgedreven aanpak.  

We kijken naar leren als naar een natuurlijk en spontaan gebeuren, dat zoveel als mogelijk ruimte krijgt binnen de dagelijkse manier van werken.  

Leren gebeurt voornamelijk tijdens het werk (continu en dus niet enkel tijdens een formeel moment), alsook tijdens informele momenten. We werken met een structuur die ervoor zorgt dat just-in-time leren mogelijk is.  

Formele leermomenten worden ingepland op vraag van de medewerker en in die vorm georganiseerd die zowel voor de organisatie als voor de medewerker de meest aangewezen aanpak is.  

Onze medewerkers zijn, ondersteund door hun talentencoach en leidinggevende, zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke ontwikkeling en professionalisering.  

 

Werken bij De Opleidingscoach

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Raadpleeg onze vacatures op de website van Room Without a Roof, de overkoepelende organisatie van o.a. De Opleidingscoach.


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.