Great@Work Leiderschap

Great@work® leadership vraagt om leidinggevenden die hun team op een succesvolle manier coachen, zodat medewerkers hun ontwikkeling in eigen handen nemen en persoonlijk willen bijdragen aan de groei van de organisatie. Een great@work leidinggevende stimuleert medewerkers om positief en met goesting aan de slag te gaan. 

Het voorjaar van 2020 zal voor altijd de geschiedenis ingaan als de periode waarin onze manier van werken en leven grondig door elkaar werd geschud. Op korte tijd werden duizenden mensen uit een waaier van sectoren gevraagd om te telewerken. Zonder enige voorbereiding en in een versnelling moeten leidinggevenden plots hun team begeleiden en laten samenwerken vanop afstand. 

Deze nieuwe manier van leidinggeven vraagt om een andere aanpak. Een aanpak waarbij nieuwe inzichten en competenties voor teamverantwoordelijken nodig zijn om hun doel te realiseren. 

Ook als leidinggevende heb je nood aan de juiste handvaten en ondersteuning om je rol effectief op te nemen in een future proof werkomgeving. 

Wij begeleiden leidinggevenden en managers via workshops, advies en coaching. 
Bekijk hieronder ons standaard aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Great@Work Leiderschap


Plan een verkennend gesprek


Plan een verkennend gesprek:


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!

Ook zij kiezen voor de Opleidingscoach

23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.