Lerend netwerk: Great@work in de bouw

Leren en inspireren

Stel je kandidaat

inschrijven 

Lerend netwerk: Great@work in de bouw

 

Corona bracht alles in een stroomversnelling.
We zijn digitaal en coronaproof gaan werken, werkmethodes en instructies zijn drastisch gewijzigd.

In dit nieuwe normaal moeten bedrijven aan de slag om deze veranderingen goed in te bedden in de organisatie, zonder daarbij het welzijn en werkgeluk van de medewerker uit het oog te verliezen.

Om organisaties hierbij te ondersteunen en inspiratie te bieden, slaan De Opleidingscoach, Het Talentenhuis, Positiviteit.be en Relise de handen in elkaar.

Speel jij een trekkersrol bij de ontwikkeling van het leerbeleid en de cultuur van je onderneming? Wil je onder begeleiding van een intervisiecoach met collega’s uit de sector sparren over thema’s en acties die het mogelijk moeten maken om niet alleen de huidige crisis op een positieve manier door te komen, maar vooral ook te kijken naar de toekomst? Naar de cultuur die er nodig om iedere medewerker met de juiste skills, maar vooral ook met goesting, bevlogenheid en energie aan de slag te houden? Naar een context waar engagement gecreëerd wordt bij werknemers?

Dan is dit netwerk voor jou!
 

 

  • Programma
  • Doelgroep
  • Trainers
  • Praktisch

Verwerf nieuwe kennis en inzichten door ideeën uit te wisselen en samen met collega’s uit de sector na te denken over een andere aanpak binnen HR/Learning & Development in de bouw.

Inspiratie van de moderatoren Els Minner en Pim Vandijck, aangevuld met de expertise van Carmen De Wilde en hun collega’s van  De Opleidingscoach, Relise, Het Talentenhuis en Positiviteit.be

Vraag meer info op via info@opleidingscoach.be!

Iedereen die een trekkersrol speelt bij de ontwikkeling van het leerbeleid en de cultuur van zijn/haar onderneming. Bijvoorbeeld: HR directors, HR business partners, L&D professionals, CEO's met een hart voor mensen,... 

De moderatoren zijn Els Minner en Pim Vandijck, aangevuld met de expertise van Carmen De Wilde en hun collega’s van  De Opleidingscoach, Relise, Het Talentenhuis en Positiviteit.be

Het lerend netwerk komt 6x per jaar samen, telkens op locatie van een van de deelnemende bedrijven. Een eerste editie van het lerend netwerk is voor de sector haven en logistiek reeds opgestart.

We starten een lerend netwerk voor de bouwsector met een kick-off in het voorjaar 2021. 

Interesse om deel te nemen aan dit lerend netwerk? Stel je kandidaat!

Kostprijs: 499 euro voor 6 sessies van 3u en een kick-off. 

Contacteer ons via info@opleidingscoach.be.

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
10
jun
THINKING BIG ABOUT THE ROLE OF LEARNING IN ORGANIZATIONS: A conversation with Nigel Paine

Nigel Paine is a workplace learning expert and a change-focused...

31
mrt
Me-time: creëer preventief draagkracht voor stressvolle situaties.

Coaching is een krachtige manier om medewerkers in beweging te...

10
mrt
Stagiaire Elisa zet haar schouders mee onder leren

Mijn eerste stageweek zit erop. Zoals verwacht kwam er tijdens de...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.