Lerend netwerk: Great@work in haven en logistiek

Leren en inspireren

Volgende edities :

18/02/2022
Antwerpen

Lerend netwerk: Great@work in haven en logistiek

 

Corona bracht alles in een stroomversnelling.
We zijn digitaal en coronaproof gaan werken, werkmethodes en instructies zijn drastisch gewijzigd.

In dit nieuwe normaal moeten bedrijven aan de slag om deze veranderingen goed in te bedden in de organisatie, zonder daarbij het welzijn en werkgeluk van de medewerker uit het oog te verliezen.

Om organisaties hierbij te ondersteunen en inspiratie te bieden, slaan De Opleidingscoach, Het Talentenhuis, Positiviteit.be en Relise de handen in elkaar.

Speel jij een trekkersrol bij de ontwikkeling van het leerbeleid en de cultuur van je onderneming? Wil je onder begeleiding van een intervisiecoach met collega’s uit de sector sparren over thema’s en acties die het mogelijk moeten maken om niet alleen de huidige crisis op een positieve manier door te komen, maar vooral ook te kijken naar de toekomst? Naar de cultuur die er nodig om iedere medewerker met de juiste skills, maar vooral ook met goesting, bevlogenheid en energie aan de slag te houden? Naar een context waar engagement gecreëerd wordt bij werknemers?

Dan is dit netwerk voor jou!
 

 

  • Programma
  • Doelgroep
  • Trainers
  • Praktisch

Verwerf nieuwe kennis en inzichten door ideeën uit te wisselen en samen met collega’s uit de sector na te denken over een andere aanpak binnen HR/Learning & Development in haven en logistiek. 

Inspiratie van de moderatoren Els Minner en Pim Vandijck, aangevuld met de expertise van Carmen De Wilde en hun collega’s van  De Opleidingscoach, Relise, Het Talentenhuis en Positiviteit.be

Vraag meer info op via info@opleidingscoach.be!

Iedereen die een trekkersrol speelt bij de ontwikkeling van het leerbeleid en de cultuur van zijn/haar onderneming. Bijvoorbeeld: HR directors, HR business partners, L&D professionals, CEO's met een hart voor mensen,... 

De moderatoren zijn Els Minner en Pim Vandijck, aangevuld met de expertise van Carmen De Wilde en hun collega’s van  De Opleidingscoach, Relise, Het Talentenhuis en Positiviteit.be

Het lerend netwerk komt 6x per jaar samen, telkens online of op locatie van een van de deelnemende bedrijven. In december 2020 ging de kick-off van start, met o.a. deelnemende organisaties: ICO, AET, Port of Antwerp, Herfurth, PSA, Mexiconatie, MSC, ICL, Fast Lines, Euroports, DP World, Katoennatie, DHL, de Gosselingroup en Ceva Logistics.
 

 

Data sessies editie najaar 2021:

17/09/2021, 19/11/2021, 14/01/2022, 11/03/2022, 13/05/2022, 17/06/2022 - telkens van 8u-11u.

 

De volgende editie voorjaar 2022 gaat van start met een kick-off op 18/02/2022. De volgende data  in de reeks zijn: 22/04/2022, 3/06/2022, 23/09/2022, 18/11/2022, 20/01/2023, 17/03/2023.

 

Kostprijs: 550,-  euro voor 6 sessies van 3u en een kick-off. 

Dit inschrijvingsgeld kan mogelijks gerecupereerd worden via uw sectorfonds (als je voldoet aan de voorwaarden). 

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
01
okt
Jezelf en je medewerkers ontwikkelen: a never ending story

Sofie zet mee haar schouders onder levenslang leren. In deze blog...

10
jun
THINKING BIG ABOUT THE ROLE OF LEARNING IN ORGANIZATIONS: A conversation with Nigel Paine

Nigel Paine is a workplace learning expert and a change-focused...

31
mrt
Me-time: creëer preventief draagkracht voor stressvolle situaties.

Coaching is een krachtige manier om medewerkers in beweging te...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.