Loading...

Veilige opleidingen mét rendement

Vanuit onze wetenschappelijk onderbouwde expertise kiezen we bewust voor bepaalde werkvormen. De huidige Corona-situatie dwingt ons om vooral online te werken, maar ook in dat geval kiezen we bewust voor een rendementsvolle opbouw. 

Voor onze opleidingen en workshops die nog offline doorgaan laten we telkens 4 deelnemers per groep toe. Dit garandeert het optimale leerrendement, en (in het kader van de Corona-maatregelen) tegelijk ook jouw veiligheid als deelnemer omdat we de social distancing maatregelen zonder problemen kunnen naleven.

Ook voor online trajecten kiezen we er in bepaalde gevallen voor om een beperkt aantal deelnemers toe te laten, zodat het leren van en met elkaar zo optimaal mogelijk kan verlopen. 

Heb je toch nog een vraag of wens je één van onze opleidingen online en/of in-company aan te bieden, aarzel dan niet om ons te contacteren


Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
01
okt
Jezelf en je medewerkers ontwikkelen: a never ending story

Sofie zet mee haar schouders onder levenslang leren. In deze blog...

10
jun
THINKING BIG ABOUT THE ROLE OF LEARNING IN ORGANIZATIONS: A conversation with Nigel Paine

Nigel Paine is a workplace learning expert and a change-focused...

31
mrt
Me-time: creëer preventief draagkracht voor stressvolle situaties.

Coaching is een krachtige manier om medewerkers in beweging te...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.