Uitgeverij Plantyn

Als Professional Trainer is Stefanie continu op zoek naar de juiste balans tussen online en offline leren

Met haar schoolsoftware Informat, biedt Uitgeverij Plantyn een totaaloplossing voor schooladministratie. Stefanie Van Zonhoven beheert het opleidingsaanbod van deze schooladministratiesoftware van A tot Z. Ze zet haar schouders mee onder diverse L&D projecten, geeft demo's en ontwikkelt online en offline opleidingen voor diverse groepen. 

Ze volgde het webinar Een kritische kijk op online/offline leermethodes:

"Als trainer voor een softwarepakket ben ik continu opzoek naar de juiste balans tussen online en offline leren. Het theoretisch kader dat werd voorgesteld, gaf mij de nodige houvast om hier verder keuzes in te maken. Het volgen van het webinar gaf me een ware boost om aan de slag te gaan en heel mijn opleiding te herbekijken."

Ook tijdens onze ontbijtsessie Strategische leeracties: zo zijn ze haalbaar én betaalbaar kreeg Stefanie inspiratie en tips om aan de slag te gaan:

"In haar enthousiaste openingspresentatie nam Els me onmiddellijk mee in haar verhaal. Het gaf me goesting om erin te vliegen en de projecten waar me mee wilden starten, effectief op te starten. Daarnaast was het overzicht van de subsidiemogelijkheden een echte meerwaarde. Wie ziet er nu nog door het bos de bomen? Iedereen die naar de ontbijtsessie kwam.

L&D is, blijft en wordt zéér belangrijk om als organisatie competitief te blijven. Wij moeten onze verantwoordelijkheid opnemen en die rol met hart en ziel uitoefenen. Ik zou alle events van de Opleidingscoach aanraden voor iedereen die op een of andere manier in aanraking komt met leren op de werkplek. Zij zijn dé leerexpert van Vlaanderen, jong en fris en altijd zeer enthousiast. Ik leer er altijd wel iets bij, maar vooral: ik krijg altijd veel goesting om terug naar mijn werk te gaan en het verschil te maken."

Ook goesting om het verschil te maken? Neem een kijkje in onze opleidingskalender.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.