Great@Work

Great@Work

Wij geloven erin dat – als onze mensen zich Great@work voelen – ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn en onze klanten de kwaliteit bieden die ze verdienen.
Daarom creëert De Opleidingscoach voor zijn/haar mensen een Great@Work context (iets wat we ook binnen andere organisatie implementeren).

Wat betekent Great@Work voor ons?

Great@work staat bij ons voor professionele ontwikkeling & coaching.

Al onze collega's doorlopen continu aaneensluitende cycli van coaching, begeleiding, intervisie en opleiding, zodat zij zowel op vlak van persoonlijke ontwikkeling als op vlak van L&D-expertise steeds naar de beste versie van zichzelf kunnen streven. 

Ons Great@work-concept  omvat

  • continue begeleiding in persoonlijke ontwikkeling,
  • een context die zelfsturing faciliteert
  • en een Great@work-leadership-stijl die dit alles mogelijk maakt

 

Onze dienstverlening

Hoe vullen wij projecten bij klanten in? 

  • Als klant kan je er steeds van op aan dat al onze collega's begeleiding krijgen voor hun persoonlijke ontwikkeling en op projectniveau. 
  • We werken zoveel als mogelijk talentgedreven. Dat houdt in dat we voor bepaalde projecten een projectteam verkiezen, in plaats van  1 collega die alle rollen en onderwerpen voor zijn/haar rekening neemt. Dit bespreken we steeds transparant met onze klanten.
  • Of je nu met 1 of meerdere van onze collega's samenwerkt, zij krijgen steeds inhoudelijke sparring, worden gechallenged op projectmanagement en methodieken en we bieden hen continu inzichten in de laatste nieuwe trends, tools en methodes.
  • Kies je voor De Opleidingscoach, dan bieden we je een allround L&D-partnership, met een specifieke aanpak 

 

Wil je meer weten over onze huidige projecten? Neem dan hier zeker een kijkje. 

Ben je freelance L&D-consultant of trainer en wil je graag deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze begeleidingstrajecten

 


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
23
apr
De Opleidingscoach en "Opleidingen van de Toekomst"!

Hoe bereid je je voor op de...

16
jun
Van leren naar presteren, dankzij kwalitatieve werkinstructies

Werkinstructies zijn meer dan een wettelijke verplichting.

...
09
mrt
Het L&D Café, een inspirerende namiddag op stap.

Voel jij je als L&D professional soms ook wat ...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.