Soetkin Linhart
L&D consultant

Soetkin is gebeten door alles wat met leren te maken heeft. Na jarenlange ervaring binnen een internationale bedrijfscontext, weet ze als geen ander wat de uitdagingen zijn om als L&D afdeling op één lijn te staan met de business.

Ze heeft in de loop der jaren heel wat expertise opgebouwd rond de implementatie en optimalisatie van het gebruik van een Learning Management System (LMS). Daarnaast verdiepte ze zich ook in het optimaliseren van administratieve processen met oog op het vergroten van de efficiëntie en de effectiviteit.

Als training lead heeft ze ook heel wat watertjes doorzwommen in het aansturen van teams. Centrale thema’s hierin zijn: motiveren van teamleden, introduceren van verandering binnen het team en de organisatie (bv. uittekenen van nieuwe organisatiestructuur), ownership bij de teamleden leggen, feedbackgesprekken, slecht nieuwsgesprekken en het verhogen van de efficiëntie. Dit maakt haar een excellente partner in het ontwerpen en uitvoeren van leiderschapprogramma’s.

Tenslotte kan Soetkin ook terugvallen op een degelijke bagage als trainer. Ze staat gekend om haar no-nonsense aanpak die energie en goesting teweegbrengt bij haar deelnemers.

Connecteer met Soetkin op Linkedin.

 

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
27
nov
Hoe Els een andere aanpak waar maakt. Voor haar medewerkers, haar organisatie en haar klanten.

Wat iedereen die met Els samenwerkt gemeen heeft? Een duidelijke...

06
nov
High Impact Learning model draagt bij aan leergoesting, ook bij online leren

De noodzaak om onderwijs en leren anders te gaan organiseren...

02
sep
De inspirerende loopbaan van Leen

Ruim 5 jaar geleden startte Leen Lievens bij De Opleidingscoach....

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.