Soetkin Linhart

Learning & Development consultant

Soetkin is gebeten door alles wat met leren te maken heeft. Na jarenlange ervaring binnen een internationale bedrijfscontext, weet ze als geen ander wat de uitdagingen zijn om als L&D afdeling op één lijn te staan met de business.

Ze heeft in de loop der jaren heel wat expertise opgebouwd rond de implementatie en optimalisatie van het gebruik van een Learning Management System (LMS). Daarnaast verdiepte ze zich ook in het optimaliseren van administratieve processen met oog op het vergroten van de efficiëntie en de effectiviteit.

Als training lead heeft ze ook heel wat watertjes doorzwommen in het aansturen van teams. Centrale thema’s hierin zijn: motiveren van teamleden, introduceren van verandering binnen het team en de organisatie (bv. uittekenen van nieuwe organisatiestructuur), ownership bij de teamleden leggen, feedbackgesprekken, slecht nieuwsgesprekken en het verhogen van de efficiëntie. Dit maakt haar een excellente partner in het ontwerpen en uitvoeren van leiderschapprogramma’s.

Tenslotte kan Soetkin ook terugvallen op een degelijke bagage als trainer. Ze staat gekend om haar no-nonsense aanpak die energie en goesting teweegbrengt bij haar deelnemers.

 

Inschrijven nieuwsbriefSchrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach!
26
nov
Must listens voor elke L&D professional

Als leergierige L&D professionals houden we van kritische...

29
okt
Leren is veranderen. Veranderen is leren.

In partnership met VOV lanceerden we dit najaar een lerend...

26
sep
Strategisch aan de slag met een interne academie

Het opzetten van een interne academie is niet louter een...

De Opleidingscoach is dé leerexpert in België voor het opzetten of versterken van leer- en ontwikkelings-strategieën in lijn met de missie en visie van bedrijven en organisaties. Wij bieden gespecialiseerde en innovatieve kennis aan binnen het L&D-domein in een op-maat partnership.